OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan

Supercharged 2
pertandingan sebenar

Kategori IB

Supercharged 2 sudah berakhir.
Tunggu pertandingan yang akan datang!

Siapa pemenangnya

Jika anda IB, anda boleh mengambil bahagian dalam kategori IB Supercharged 2!

IB yang pelanggannya mendagangkan paling banyak lot dalam pertandingan ini akan berpeluang memenangi salah satu daripada kereta Honda Jazz! Hanya volum yang didagangkan oleh pelanggan yang mendaftar untuk Supercharged 2 dan mendepositkan sekurang-kurangnya USD 50 (atau setara dalam EUR) akan dikira bagi tujuan Pertandingan ini.

Kereta ini diberikan setiap suku tahun.

Hadiah untuk IB*

Pada setiap suku tahun, kami memberikan kereta Honda Jazz baru dalam konfigurasi kenderaan RS CVT teratas.

 • Hadiah ke 1

  Honda Jazz RS CVT

  (118 kuasa kuda, 5 tempat duduk)

* — jika kereta hadiah ini tiada di rantau anda, ia mungkin digantikan dengan kereta serupa dengan harga yang sama

Temui pemenang

 • Nguyen Thuy Linh
  Vietnam
  Semua pengetahuan yang saya miliki pada hari ini adalah daripada pengalaman saya sendiri. Pengalaman ialah guru anda yang terbaik.

Cara menyertai

Anda secara automatik didaftarkan untuk pertandingan ini jika anda mempunyai akaun IB dan sekurang-kurangnya seorang pelanggan yang mendaftar untuk Supercharged 2, mendepositkan sekurang-kurangnya USD 50 (atau setara dalam EUR) ke dalam akaun pertandingan dan telah membuka sekurang-kurangnya satu dagangan.
Penting! Hanya lot yang didagangkan pada akaun yang berdaftar untuk Supercharged 2 sahaja diambil kira dalam statistik pertandingan anda.

Peraturan untuk kategori IB

 • 1 Takrif: IB—Broker Pengenalan (IB) atau IB ialah orang tengah atau ejen penting yang bekerja secara langsung dengan broker untuk membawa pelanggan baru.
 • 2 IB mengambil bahagian dalam kategori pertandingan Supercharged 2 berasingan yang kami umumkan keputusannya setiap suku tahun.
 • 3 IB yang pelanggannya mengambil bahagian dalam pertandingan ini dan mendagangkan jumlah lot terbesar akan memenangi pertandingan ini. Volum pelanggan baru yang hanya mendaftar dengan OctaFX pada pusingan ini dan pelanggan yang diaktifkan semula oleh IB (deposit untuk Pertandingan ini ialah deposit pertama mereka dalam tempoh enam bulan yang terakhir) dikira dengan pengganda meningkat sebanyak 1.5.
 • 4 Pemenang suku tahunan mendapat hadiah utama—sebuah kereta, sijil untuk IB terbaik dan cenderahati.
 • 5 Anda boleh mengambil bahagian sebanyak pusingan yang anda mahu dan jika anda menang lagi, anda mendapat hadiah penuh.

Peraturan terperinci untuk kategori pertandingan IB

Start livechat