OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

OctaFX dan Southampton FC mencabar anda untuk menjaringkan gol!

OctaFX bersama rakan bola sepak Liga Perdana Inggeris kami, Southampton FC kini menyeru anda untuk menyahut cabaran mereka! Cabaran Bola Sepak Buta oleh OctaFX ini disasarkan untuk meraih dana buat ahli sukan yang kurang upaya penglihatan di seluruh dunia.

Sertai bintang bola sepak Southampton, Jordy Clasie dengan mengirim video anda ketika sedang cuba menjaringkan gol sambil menutup mata. Anda akan membantu yayasan Saints Foundation dan Yayasan Sukan Bali bagi menampung keperluan program mereka. Beginilah caranya: OctaFX akan menyumbangkan GBP 20 bagi setiap video yang dikirimkan. 

Semua dana yang diperolehi akan dibahagikan dengan sama rata antara yayasan Saints Foundation dan Yayasan Sukan Bali.

Mudah sekali untuk menyertai cabaran Bola Sepak Buta OctaFX: anda hanya perlu mengirimkan video anda melalui Instagram, Twitter atau Facebook dengan menggunakan hashtag #octafxchallenge andainya anda sudi menyumbang! Jangan lupa untuk bergembira dan kongsikan Cabaran Bola Sepak Buta ini kepada rakan anda – mereka pun mungkin ingin turut serta!

Sertai Cabaran Bola Sepak Buta OctaFX!

bali-sports-foundation charity csr southampton-fc sponsorship

Hadiah sebenar untuk dagangan demo dalam Pusingan ke-39 pertandingan demo Mingguan cTrader OctaFX

OctaFX mengalu-alukan lima pemenang dalam pertandingan demo Mingguan cTrader. Dalam pusingan ke-39 ini, pedagang dari seluruh dunia telah bersaing bagi merebut hadiah wang tunai yang berjumlah $400.
Baca lagi Previous

Pusingan ke-49 pertandingan demo Juara OctaFX: cara untuk menang pada cubaan pertama

Pertandingan juara OctaFX baru kini telah tiba dengan pelbagai petua menarik untuk mereka yang ingin menjadi pedagang yang terbaik antara yang terbaik! Pemenang pusingan ke-49 pertandingan demo Juara OctaFX amat berbangga untuk berkongsi kisah kejayaan serta teknik rahsia yang telah mereka gunakan kepada anda.
Baca lagi Next
Start livechat