OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Deposit langsung dengan Mastercard dan Visa sudah kembali

Tambah wang ke akaun dagangan anda secara terus daripada kad anda—pantas dan mudah! Kami telah menyambung semula deposit langsung dengan Mastercard dan Visa yang dikeluarkan oleh mana-mana bank. Kini anda boleh membuat deposit dengan kad anda secara terus di laman kami atau melalui aplikasi dagangan kami, hampir dari setiap negara di dunia.

Kami menyediakan deposit dengan kad debit dan kredit tanpa sebarang komisen dikenakan. Ini merupakan cara paling pantas untuk mengisi baki akaun anda: anda tidak perlu mendaftar di mana-mana perkhidmatan pihak ketiga dan anda tidak perlu membayar sebarang bayaran ejen. Ini juga bermakna kami mengenakan had yang serendah mungkin dan menerima deposit dari serendah USD 5 atau setara dalam mata wang tempatan anda.

Kami menjamin transaksi kad anda akan dilindungi dengan standard keselamatan paling tinggi. Kami tidak menyimpan butiran kad anda di pihak kami dan kami menyulitkan butiran tersebut mengikut standard antarabangsa sebelum menghantarnya ke bank. Kami juga menggunakan pengesahan Selamat 3D untuk setiap operasi kad, oleh itu anda boleh 100% pasti bahawa anda boleh mengurus dana anda dalam talian.

Penting: pada masa ini kami tidak menerima deposit yang dibuat dengan kad pengguna yang akaunnya dikaitkan dengan Argentina, Belgium, Kanada, Colombia, Cuba, Iran, Israel, Jepun, Sudan, Syria, Portugal, Puerto Rico dan Venezuela.

improvements

Pertandingan Demo Champion OctaFX, pusingan 77: masa untuk keuntungan yang besar

Pusingan 77 Pertandingan Demo Champion OctaFX sudah selesai. Kami mengucapkan semoga berjaya kepada empat pedagang yang berkongsi dana hadiah berjumlah USD1000 pada bulan ini!
Baca lagi Previous

Sukan Asia 2018 bakal berlangsung

Tahniah kepada semua pencinta sukan atas bermulanya Jakarta Palembang 2018. Terima kasih kepada Indonesia kerana menganjurkan Sukan Asia ke-18 secara serentak di dua buah bandar—keseronokan kami tentang acara yang akan datang ini kini berganda!
Baca lagi Next
Start livechat