OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

OctaFX melancarkan webinar Ramalan Pasaran Harian

OctaFX kini menyampaikan petua dagangan yang telah disediakan secara terus kepada anda, setiap pagi hari bekerja.

Kami dengan gembiranya mengumumkan pelancaran webinar Ramalan Pasaran Harian baru kami, merangkumi berita yang paling berkaitan tentang peristiwa dan pengumuman ekonomi global, corak carta, analisis teknikal paling panas dan idea dagangan baru bagi pasangan mata wang utama. Anda juga akan mempelajari cara menggunakan pasang masuk AutoChartist untuk mengenal pasti peluang dagangan yang boleh diambil kesempatan. 

 

Pakar Strategi Pasaran, Dan Blystone akan mengehoskan siri webinar harian ini. Dan telah bekerja dalam industri niaga hadapan di Chicago sebagai kerani ruang niaga, pedagang dan broker. Dan juga memberikan sumbangan untuk FXStreet.com.

OctaFX komited untuk menyediakan wawasan dagangan yang bermakna, pendidikan, parameter risiko dan menerangkan idea dagangan kepada para pelanggan pada setiap hari. Kami menjemput semua orang untuk mendaftar dan menyertai webinar ini bagi meningkatkan kuasa strategi dagangan anda dan memulakan sesi Eropah dengan wawasan dagangan baru setiap hari.

 

Pasang masuk Autochartist menyediakan corak carta dan arah aliran yang membolehkan pedagang membuat keputusan dagangan berdasarkan fakta dan mencapai peratusan dagangan menguntungkan yang lebih tinggi. Jika anda ingin mengetahui selanjutnya tentang Autochartist, hubungi pasukan Sokongan Pelanggan kami.

Kami juga mengalu-alukan maklum balas anda. Hubungi info@octafx.com dan beritahu kami topik yang anda ingin lihat dalam webinar ini.

 

Daftar hari ini, beralih ke tahap seterusnya dalam dagangan anda pada hari esok.

daily-market-forecast

Pertandingan Demo Juara OctaFX, Pusingan 62: Pengajaran yang berharga dan dagangan yang menguntungkan

Penghujung bulan April menandakan berakhirnya Pusingan 62 Pertandingan Demo Juara OctaFX. Tahniah kepada empat pedagang yang berkongsi dana hadiah berjumlah USD1000 pada bulan ini!
Baca lagi Previous

Menangi sebuah Skuter setiap minggu dengan OctaFX

OctaFX amat gembira untuk mengumumkan pelancaran promosi Ganjaran Skuter Mingguan terbaru. Setiap minggu, klien akan dibawa menyertai cabutan bertuah secara automatik untuk memenangi sebuah skuter.
Baca lagi Next
Start livechat