OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Tahniah daripada OctaFX sempena Hari Raya Aidil Fitri

OctaFX ingin mengucapkan tahniah kepada para pelanggan Muslim sempena hari terakhir Ramadan – Malam Hari Raya. Nikmati sambutan Aidilfitri terutamanya untuk berpuasa, solat dan zakat. Semoga anda dikurnia rahmat dan kegembiraan pada waktu ini. Bersyukur kepada Allah kerana limpah kurnia dan rahmatNya. Semoga Allah menerima Puasa anda. Raikan hari ini dengan saling bermaafan dan altruistik. Inilah masanya apabila refleksi kendiri dan pencapaian hasrat sendiri membawa kegembiraan dan ketenangan ke rumah anda. Semoga kehidupan anda sentiasa mengagungkan Yang Maha Berkuasa dan memberi kebahagian kepada mereka di sekeliling anda. Salam mesra kepada anda dan insan tersayang. Semoga anda mendapat petunjuk dengan keimanan kepada Allah dan bersinar dalam rahmatNya! Semoga Aidil Fitri kali ini penuh dengan hari-hari yang indah, kegembiraan dan kebahagiaan! Kami mendoakan kemakmuran dan kemurahan rezeki kepada anda dan keluarga anda. Semoga hari raya tahun ini memberikan anda semua kebahagiaan dan kegembiraan di dunia ini dan mendapat rahmat Yang Maha Kuasa. Kami mendoakan kejayaan dan kebahagiaan anda untuk semua usaha dan tindakan anda. Semoga dagangan anda dengan OctaFX sentiasa menguntungkan dan mantap! Selamat Hari Raya kepada anda semua!

Selamat Hari Raya Aidilfitri!

holidays

Pelajar pantas kami untuk pertandingan Demo Juara OctaFX Pusingan 40 berkongsi kisah kejayaan mereka

Kisah kejayaan bagi pertandingan Demo Juara OctaFX kini sudah tersedia. Kami dengan gembiranya ingin berkongsi temubual dengan para pemenang yang telah terbukti menjadi pedagang terbaik dalam pusingan ini.
Baca lagi Previous

Pemenang OctaFX Supercharged yang bercita-cita tinggi bersedia untuk membuka kisah kejayaan beliau

Pertandingan sebenar OctaFX Supercharged menghapuskan segala sempadan! Peserta yang pelbagai berasal dari negara dan benua yang berbeza telah terbukti lebih daripada sekadar pedagang yang baik.
Baca lagi Next
Start livechat