OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Syarat dagangan yang diubah kini kembali kepada biasa

OctaFX telah mengembalikan syarat dagangan yang diubah disebabkan oleh pungutan suara Brexit kepada biasa. 

Syarat dagangan dikembalikan kepada paras biasa, ini termasuk keperluan margin bagi semua pasangan yang mengandungi paun British (GBP) dan Euro (EUR), bermula dari hari Selasa, 28 Jun 2016 pada pukul 00:01 Waktu pelayan (EEST).

OctaFX akan terus memantau situasi ini dalam tempoh ini. Selain itu, sila ambil perhatian bahawa kami mungkin mengubah syarat dagangan sekiranya berlaku ketidaktentuan pasaran yang lebih tinggi.

Sila ketahui bahawa ketidaktentuan pasaran boleh mewujudkan peluang dagangan yang mungkin disertakan dengan tahap risiko yang lebih tinggi, dengan itu, kami ingin meminta para pelanggan kami agar berdagang dengan bertanggungjawab dan sentiasa mengikuti perkembangan terkini tentang keadaan pasaran.

Sekiranya anda ada sebarang soalan, sila jangan ragu-ragu untuk menghubungi Sokongan Pelanggan kami yang memenangi anugerah, tersedia Isnin - Jumaat, 24/5 melalui e-mel support@octafx.com.

brexit-vote

OctaFX menunjukkan kebolehpercayaan semasa kegawatan pasaran akibat undian Brexit

OctaFX ingin memberitahu anda bahawa kedudukan kewangan syarikat tidak mengalami kesan negatif disebabkan oleh ketidak tentuan pasaran hari ini yang berpunca daripada keputusan Britain untuk keluar daripada EU.
Baca lagi Previous

Pemberitahuan Jadual Dagangan Hari Kemerdekaan

OctaFX ingin memaklumkan tentang perubahan waktu dagangan bagi pasangan mata wang XAU/USD dan XAG/USD sahaja pada Hari Kemerdekaan, 4 Julai.
Baca lagi Next
Start livechat