OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Sukan Asia 2018 bakal berlangsung

Tahniah kepada semua pencinta sukan atas bermulanya Jakarta Palembang 2018. Terima kasih kepada Indonesia kerana menganjurkan Sukan Asia ke-18 secara serentak di dua buah bandar—keseronokan kami tentang acara yang akan datang ini kini berganda!

Kami mengucapkan semoga para pelanggan kami menikmati permainan yang akan berlangsung, dengan bukan sahaja dagangan yang menguntungkan, tetapi juga rancangan yang hebat dengan banyak peristiwa menarik dan kejutan yang menggembirakan. Penganjur Sukan Asia tahun ini telah pun mengejutkan kami dengan senarai disiplin yang besar dan cadangan yang luar biasa untuk sukan demonstrasi. Kami benar-benar berharap ini hanyalah permulaan.

Di OctaFX, kami benar-benar menyukai sukan dan menetapkan nilai yang tinggi untuk permainan yang adil dan kesukanan, dan itulah yang kami jangkakan daripada Jakarta Palembang 2018. Kami juga mengucapkan semoga semua atlet menunjukkan prestasi yang cemerlang, rekod baru dan tahap tinggi yang baru untuk dicapai.

holidays

Deposit langsung dengan Mastercard dan Visa sudah kembali

Tambah wang ke akaun dagangan anda secara terus daripada kad anda—pantas dan mudah! Kami telah menyambung semula deposit langsung dengan Mastercard dan Visa yang dikeluarkan oleh mana-mana bank. Kini anda boleh membuat deposit dengan kad anda secara terus di laman kami atau melalui aplikasi dagangan kami, hampir dari setiap negara di dunia.
Baca lagi Previous

Selamat Hari Raya Aidiladha daripada OctaFX

OctaFX ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha atau Hari Raya Korban kepada semua pelanggan yang meraikannya.
Baca lagi Next
Start livechat